Lofoten Sjokolade på Bertnesdagan 27 – 28 september

Home/Andre nyheter/Lofoten Sjokolade på Bertnesdagan 27 – 28 september

Lofoten Sjokolade på Bertnesdagan 27 – 28 september

Lofoten Sjokolade har stand på Bertnesdagan  27 – 28 November.

Bertnesdagan er et stort, profilert og ”folkelig” arrangement på Bertnes i Bodø, 10 km fra byens sentrum – i regi av Innstrandens IL, Et av Nord-Norges største idrettslag.  I år avikles Bertnesdagan 27. og 28. september i Mørkvedhallene. Det er det 31. Bertnesdagarrangement på like mange år. 15 000 mennesker er innom i løpet av helgen. “Folkeligheten kommer av bredden i programmene som har vært opp gjennom tidene:

Barneteater, eldrearrangement og konserter, et viden kjent loppemarked. Det er spennende håndtverk, kunsthåndtverk og salgsutstillinger, kafemiljøer med lokale matspesialiteter, det er særegenheter og det er liv og røre hele tiden.

Bertnesdagan har bygd en flott skulptur ved innkjøringen til Bodø, har gjenåpnet for publikum lokal kobbergruve som har vært utilgjengelig i 85 år, flyttet, solgt på auksjon og satt opp igjen gamle Nordlandshus og har hatt klenodiet Singsakertrikken fra Trondheim på lån og i drift –som verdens nordligste trikk!

Bertnesdagan bygges opp omkring et hovedtema som ”gjennomsyrer” dagan. Vi har hatt som hovedtema flybyen Bodø, samisk kultur og historie, har hatt en storslått markering av 100 år med industrihistorie med Bertnes sin egen ”uldvarefabrik”. Videre tema har vært bilens historie, dans/dansebyen Bodø, Høgskolen i Bodø på vei til universitet, folkehelse osv, osv.

Les mer her: http://www.bertnesdagan.no/

2017-06-22T15:06:48+00:00

Leave A Comment