Lofoten Sjokolade på Juleexpo 22 – 24 november

Home/Andre nyheter/Lofoten Sjokolade på Juleexpo 22 – 24 november

Lofoten Sjokolade på Juleexpo 22 – 24 november

Lofoten Sjokolade har stand på Juleexpo 22 – 24 November.

Standen vår er på er på c05-42

Norges beste og største julemesse
JuleExpo er messen hvor du kan finne alt du trenger til jul! Her møter du over 200 butikker med unike produkter innen mat, drikke, interiør, mote, søm, sport, fritid, håndverk, design, leker, data, elektronikk og fairtrade. Hvert år tar over 20 000 mennesker turen til Lillestrøm for å komme i julestemning og handle gaver til jul.

Aktiviteter for hele familien
På JuleExpo er det massevis av opplevelser for hele familien. Her henter man inspirasjon og prøver ut nye aktiviteter og trender på messen. Familien kan delta på juleverksted og lage tradisjonsrik julepynt sammen med barna. Enten du er liten eller stor finner du garantert noe gøy og spennende på årets messe.

Opplev Norges eneste symesse
På JuleExpo kan du oppleve Norges eneste sy, strikk og hobbymesse. Har du forkjærlighet for stoff og søm, og elsker å designe dine egne kolleksjoner, er JuleExpo messen for deg. Her finner den kreative alt man trenger blant engasjerte utstillere som gir gode råd og tips. På symessen gjør du den gode handelen. Her kan du delta på minikurs og oppleve motevisninger med de siste aktuelle trender.

Les mer her: http://www.messe.no/juleexpo/

2017-06-22T15:06:48+00:00

Leave A Comment